Terug naar overzicht

Workshop voor de spitsuurvrouw

Het Handboek Voor De Spitsuurvrouw
Uw resultaat na deze training:
 • U begrijpt én managet uw persoonlijke ‘spitsuur’-momenten.
 • U overwint de ratrace van elke dag en zwicht niet langer voor de waan(-zin) van elke dag.
 • U elimineert multi-tasken en laptoplunchen.

Lijkt je leven, net als dat van veel vrouwen, één langgerekt spitsuur? Word weer zelf regisseur van je leven en krijg eindelijk weer alles afgewerkt.

- Uw trainer, Sara Van Wesenbeeck.

DRUKDRUKDRUK

Verslik je je wel eens in het leven? In de wirwar van rollen, taken en to do’s? In ‘nog even iets hier’ en ‘nog snel iets daar’? Als spitsuurvrouw komt er heel wat op je af. Je hebt het druk met je boeiende baan, met het leiden van je team, het managen van je gezin ... En aan het eind van je drukke dag heb je meestal enkel frustratie geoogst en nog meer ‘losse eindjes’.

WEG UIT DE RATRACE …

Hoe graag je het ook wil, het is niet makkelijk om uit de ratrace te stappen. Toch lukt het jou zonder twijfel ook! In de ‘Workshop voor de Spitsuurvrouw’ zet life & businesscoach Sara Van Wesenbeeck je alvast in de juiste versnelling voor een leven met minder stress en frustratie en meer kwali-tijd.

MANAGE DE SPITSUURMOMENTEN

Sara leert je de spitsuurmomenten in je leven en je werk beter te managen. Ze reikt nuttige en haalbare strategieën en beproefde recepten aan, zodat je niet langer hoeft te zwichten voor de waan(-zin) van de dag. Je combineert voortaan vlot al je rollen, vindt rust en evenwicht én houdt weer tijd over voor datgene wat er echt toe doet.

WORD TERUG REGISSEUR VAN JE EIGEN LEVEN

De ‘workshop voor de spitsuurvrouw’ is een absolute must follow voor elke vrouwelijke manager, leidinggevende of professional die weer zelf de regisseur wilt worden van haar leven!

BLOK 1 | IN DEZE ‘WORKSHOP VOOR DE SPITSUURVROUW’ GA JE - ONDER MEER - MET DEZE THEMA’S AAN DE SLAG:

 • Heb je het echt te druk om te leven?
 • Zit ‘drukdrukdruk’ in het DNA van een (spitsuur-) vrouw?
 • Zijn multi tasken en laptop-lunchen het juiste antwoord op je drukke leven?
 • Hoe ga je om met je verschillende rollen?
 • Welke factoren dragen bij tot het succes van je dag?
 • Hoe manage je de spitsuurmomenten in je leven en werk?
 • Hoe maak je met een drukke agenda toch tijd voor jezelf?
 • Hoe worden je acties niet alleen efficiënt, maar ook effectief?
 • Hoe buig je de waan van de dag om naar productief - en vooral prettig - leven en werken?
 • Hoe word je weer regisseur van je eigen leven?

Deze workshop voor de spitsuurvrouw is jouw persoonlijke survivalgids voor de ratrace van elke dag!

Sara Van Wesebeeck Highres
Sara Van Wesenbeeck

Sara Van Wesenbeeck is een ervaren life & businesscoach, erkend business- mediator en bemiddelaar bij arbeidsconflicten, professional organizer, spreker, trainer en auteur.  Sara coacht managers, ondernemers en individuen in binnen- en buitenland bij het realiseren van een leven met minder stress en meer kwali-tijd.

Ze is auteur van drie boeken waaronder ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’ en ‘Het slimme organizing boek’ (uitgegeven bij Lannoo). Sara is een veelgevraagd expert in de media. Als ervaren en bevlogen spreker en trainer zet Sara je in geen tijd in de juiste versnelling om prettig te werken en te leven en meer te doen op minder tijd.

Sara is Europees Ambassadeur voor het Vrouwelijk Ondernemerschap in opdracht van de Europese Commissie en business mentor bij de Britse Cherie Blair Foundation. Ze is ook coach, adviseur en consultant voor startups en ervaren ondernemers.

Het Handboek Voor De Spitsuurvrouw
Het handboek voor de Spitsuurvrouw

Is hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Doe je aan laptop-lunchen en multitasken in de hoop elke dag nog wat extra tijd te winnen? Is brandjes blussen je specialiteit? Lijkt je leven, net als dat van veel vrouwen, één langgerekt spitsuur? Dan is de ‘Workshop voor de spitsuurvrouw’ beslist voor jou! In deze workshop maak je niet alleen goede voornemens, je maakt ze eindelijk ook écht waar!

Deze training ‘Workshop voor de spitsuurvrouw ’ werd reeds bij tientallen organisaties als intern leertraject verzorgd.

Niet elke training bereikt steeds een optimaal resultaat in open formule. Soms is de trainingsbehoefte zo bedrijfs- of sectorspecifiek, soms bent u niet bereid vrij strategische info te delen, soms is de training een deel van een veranderingstraject, soms is het niet bedrijfseconomisch een voltallig team in open formule te trainen …

Voor een vrijblijvend voorstel, neemt u contact op met Dirk Spillebeen op het nummer : 030 - 799 1011

Het was heel interessant om in contact te komen met een aantal vrouwen uit verschillende business takken en hun ervaringen te horen.

Evelien Herman - Telenet

Dankzij je tips, win ik elke ochtend 1 uur en heb ik duidelijk minder stress.

Caroline