Over ons

De Academy for Business Development (AFBD) maakt deel uit van de Institute for Business Group (IFBD Group).   Reeds meer dan 20 jaar ontwikkelen wij kennis en kwaliteiten van mensen én organisaties.  Wij vertalen nieuwe concepten in bruikbare opleidingen en begeleiden zo het veranderproces waar u als business professional elke dag mee geconfronteerd wordt.  

Want uw werkveld is een VUCA werkveld geworden, waarin Volatiliteit, Onzekerheid, Complexiteit en Ambiguïteit overheerst.  Verandering is de smaak van de dag, alle zekerheden zijn verdwenen, niets is nog eenvoudig en alles wordt vaag en dubbelzinnig.  Dit alles maakt het voor u steeds lastiger om strategische plannen uit te voeren, mensen blijvend te motiveren en projecten tot een succes te maken.

En hoewel kennis en competenties misschien nog belangrijker zijn dan vroeger, moet u vandaag durven te investeren in leiderschap.   Daarom biedt de IFBD Group u een totaalpakket aan trainingen aan (zowel competentie- als talentgericht, taak- als groeigericht), die stuk voor stuk essentieel zijn om de VUCA wereld te overleven.  In ons uitgebreide aanbod van trainingen staat creativiteit, co-creatie en innovatie steeds centraal.

  • De IFBD Group brengt elk jaar meer dan 500 open trainingen op de BeNeLux markt en ontwikkelt elk jaar +80 nieuwe open programma’s.
  • DE IFBD Group ontwikkelt maatwerk leeroplossingen voor haar klanten in zes verschillende talen en in meer dan 30 landen, binnen en buiten Europa. 
  • De IFBD Group ontwikkelt uw business en werkt voor uw organisatie en niet voor individuele medewerkers.
  • De IFBD Group leert deelnemers zowel de rol van leerling als van mentor op zich te nemen en deze kennis door te geven naar collega’s, medewerkers en management.
  • De IFBD Group rekruteert haar expert trainers uit organisaties, transparant aan uw organisatie.  Allen zijn didactisch onderlegd met kennis van zaken van processen en systemen, concepten en modellen en met goed gevoel voor humor.
  • De IFBD Group heeft een voldoende kritische massa (+100 trainers en +11.000 deelnemers per jaar) om proven technology aan te bieden en garant te staan voor de kwaliteit en de impact van haar leeroplossingen.
  • De IFBD Group verankert kennis en vaardigheden zodat deze deel uit maken van uw ‘muscle memory’ en die van uw medewerkers.

Wij maken van u en uw medewerkers verkopers : verkopers van visie, motivatie, ideeën en uiteraard ook van uw producten en diensten.