Inschrijfvoorwaarden

HOE MELDT U ZICH AAN

U kan op diverse wijzen aanmelden voor onze programma’s:

  • Bij voorkeur via onze website www.afbd.nl of via e-mail: info@afbd.nl
  • Via de post: AFBD, Papendorpseweg 100, 3528 BJ Utrecht. 
  • U kan steeds uw reservatie telefonisch doorgeven op het nr. 030 - 799 1011. Een schriftelijke bevestiging blijft vereist. 
  • Het programma start om 8:30 en duurt tot 17:00.

Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u een deelnamebevestiging en een factuur. Een tweetal weken voor de cursus ontvangt u een herinnering met alle praktische informatie en een routebeschrijving.

DEELNAMEKOSTEN

De bedragen vermeld op de folders en website zijn steeds exclusief BTW en exclusief overnachtingen,  maar steeds inclusief koude/warme dranken en een uitgebreide lunch tijdens de cursusdag(en). U ontvangt bovendien een documentatiemap die u als naslagwerk kunt raadplegen. Voor diverse van onze programma’s krijgt u ook een boekenpakket, inbegrepen in de deelnameprijs. 

MEERDERE DEELNEMERS AAN HET ZELFDE PROGRAMMA

AFBD geeft per extra deelnemende collega graag 5 % extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20 % (= 5 deelnemers of meer).

OVERNACHTINGEN

U kunt overnachten op de trainingslocatie.  Zo vermijdt u stress en kunt u het geleerde in alle rust laten bezinken.  Wij assisteren u graag bij het boeken van deze overnachting(en).

ANNULEREN

We begrijpen dat andere prioriteiten kunnen optreden tussen uw inschrijven en de cursus. Wij zijn uiteraard steeds verheugd – kosteloos - een collega te verwelkomen in uw plaats. Indien wij 2 weken voor de cursus aanvangt uw schriftelijke annulering mogen ontvangen wordt u € 75,00 annuleringskost doorgerekend.  Minder dan 2 weken voor de eerste cursusdag bent u ons het integrale bedrag verschuldigd.