Terug naar overzicht

Presenteren en overtuigen met impact

Sinds enkele jaren is AGC Glass Europe een trouwe klant van de Institute For Business Development (IFBD) Group voor het leveren van glasheldere en direct bruikbare in-company trainingen. De hands-on aanpak van onze docenten zorgt voor enthousiaste deelnemers die gemotiveerd aan de slag gaan met de leer- en actiepunten. Dit leidt tot een resultaatgerichte output waar AGC Glass Europe uitermate tevreden over is.

Door de jaren heen is de samenwerking geëvolueerd naar een partnership waarbij diverse trainingen herhaaldelijk worden ingepland in verschillende talen en op meerdere locaties.

Zo werd, onder andere, de training ‘Public Speaking - Presentation Skills’ reeds door heel wat deelnemers gevolgd. Er kan zonder meer gesteld worden dat IFBD group in belangrijke mate heeft bijgedragen tot het versterken van de vaardigheden én het verhogen van de zelfzekerheid van medewerkers als ze voor een interne/externe groep mensen moeten spreken of presenteren.

De 2-daagse “doe-training” reikt praktische handvatten aan om presentaties zowel inhoudelijk als visueel krachtiger te maken. Door het vele oefenen en het telkens evalueren van de individuele presentaties krijgen deelnemers méér vertrouwen en worden ze een betere spreker met impact op het publiek.

Wilt u méér weten over dit boeiende traject, neem dan zeker contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om samen met u te zien hoe wij uw leerproject in co-creatie tot een succes kunnen maken.  

Dirk Spillebeen

030 - 799 1011

dirk@afbd.nl


Benieuwd hoe we deze opleiding in uw bedrijf vorm geven?

Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u voor een persoonlijk gesprek.