Terug naar overzicht

Learning Academy voor Sr. Management

Als toonaangevend bedrijf in de sector is Atlas Copco Airpower steeds op zoek naar degelijke en vernieuwende opleidingen van een ervaren partner.  IFBD en Atlas Copco Airpower hebben de handen in mekaar geslagen om een waaier van incompany opleidingen aan te bieden zodat het potentieel van de medewerkers getransformeerd wordt naar een concrete bijdrage aan de verdere groei van Atlas Copco Airpower.

Deze opleidingen worden door IFBD op maat uitgewerkt aan de hand van compacte briefings en overlegmomenten met het L&D departement: sommige trainingen worden “customized” aangeboden terwijl andere trainingen van A tot Z voor Atlas Copco Airpower worden ontwikkeld en uitgevoerd.

Door samen te werken met één partner die verschillende expertisegebieden op een geïntegreerde en uniforme manier in-company kan aanbieden, kan Atlas Copco zich volop concentreren op de core business: power uit lucht halen.  En dit terwijl IFBD power uit medewerkers haalt.

De ruime expertise van de IFBD-docenten, zowel inhoudelijk als didactisch, draagt in belangrijke mate bij tot het succes van de trainingen: waardevolle inhoud wordt hapklaar tot bij de deelnemers gebracht en de vele praktische tips & trucs én herkenbare voorbeelden van binnen Atlas Copco zelf zorgen voor zeer herkenbare leer- en discussiemomenten.

Wilt u weten wat AFBD voor u kan betekenen, neem dan zeker contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om samen met u te zien hoe wij uw leerproject in co-creatie tot een succes kunnen maken.  

Dirk Spillebeen

030- 799 1011

dirk@afbd.nl


Benieuwd hoe we deze opleiding in uw bedrijf vorm geven?

Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u voor een persoonlijk gesprek.