Terug naar overzicht

Mini MBA

Veranderende business modellen stellen continu nieuwe eisen aan managers en leidinggevenden. De druk op resultaatgerichte output neemt toe en de complexiteit om die output te realiseren, stijgt exponentieel.

In samenwerking met enkele van onze key-docenten heeft de Institute For Business Development Group(IFBD) een uniek leerprogramma ontwikkeld om sr. managers te wapenen en hen inzichten te geven in het opzetten én implementeren van een krachtige strategie: de mini MBA.

Dit modulair programma dat over 6 intensieve trainingsdagen is gespreid, behandelt de onderwerpen strategie en de implementatie ervan, financiële KPI’s, operational & customer excellence, lean management, people management en leadership excellence.

Cebeo koos ervoor om dit programma in-company te organiseren met als doel méér coherentie te creëren op management niveau en op een gestructureerde manier de performantie doelstellingen doorheen het bedrijf op elkaar af te stemmen.

De no-nonsense aanpak van IFBD komt ook in deze mini MBA terug: praktische tools en bruikbare modellen worden aan de groep helder uitgelegd en vervolgens toegepast op het bedrijf. Deze directe aanpak garandeert een maximale kennisoverdracht: leren door te doen.  Na afloop van het programma hebben de deelnemers een toepasbaar Plan Van Aanpak om de bedrijfsstrategie via een sterker leadership om te zetten in meetbare resultaten.

Wilt u méér weten over dit boeiende traject, neem dan zeker contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om samen met u te zien hoe wij uw leerproject in co-creatie tot een succes kunnen maken.  

Dirk Spillebeen

030 - 799 1011

dirk@afbd.nl


Benieuwd hoe we deze opleiding in uw bedrijf vorm geven?

Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u voor een persoonlijk gesprek.