Terug naar overzicht

Master Your Todo list®

Dat Ikea ‘efficiëntie’ in het DNA heeft, zal niemand betwijfelen.  Duizenden producten vinden elke dag een nieuwe thuis en duizenden medewerkers leiden dit allemaal in goede banen. Om diezelfde medewerkers te ondersteunen in het verhogen van hun persoonlijke efficiëntie doet Ikea® een beroep op IFBD met de succesvolle training Master Your Todo list®.

Deze praktijkgerichte training helpt deelnemers terug controle te verwerven en overzicht te behouden over de vele taken die dagelijks of wekelijks op hen afkomen. Mits een goeie portie discipline kunnen de tips & trucs die in deze training worden uitgelegd veel resultaat en dus extra tijd genereren. Door structuur aan te brengen in de hectiek van elke dag slagen de Ikea-medewerkers er in om beter met deadlines om te gaan, afspraken na te komen en tegelijkertijd meer tijd en aandacht aan klanten of medewerkers te spenderen.

Bij het opzetten van het eigen time management systeem worden de taken in een actie- en masterlist gerangschikt volgens enkele eenvoudige criteria.  Als vanzelf komt er méér duidelijkheid over ‘wat er moet gebeuren tegen wanneer’ waardoor de agenda er plots een flink stuk ‘haalbaarder’ uit gaat zien.

Wilt u méér weten over dit boeiende traject, neem dan zeker contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om samen met u te zien hoe wij uw leerproject in co-creatie tot een succes kunnen maken.  

Dirk Spillebeen

030 - 799 1011

dirk@afbd.nl 


Benieuwd hoe we deze opleiding in uw bedrijf vorm geven?

Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u voor een persoonlijk gesprek.