Terug naar overzicht

Learning Academy

Als hightech bedrijf levert Barco geïntegreerde oplossingen in diverse industrieën op het vlak van “visie systemen”.  Barco’s spitstechnologie wordt ingezet in health care om o.a. chirurgische ingrepen nauwkeurig te visualiseren; in straaljagers met het op maat ontwerpen van onverwoestbare cockpit schermen; in traffic control centers om het verkeer minutieus te monitoren …

People Development is voor Barco even vanzelfsprekend als investeren in R&D: ze vormen namelijk de ruggengraat van een organisatie.  Barco is bij IFBD komen aankloppen voor het opzetten van een complete Learning Academy waarin nagenoeg alle vereiste competenties en vaardigheden zijn opgenomen om Barco blijvend “on the edge” te laten evolueren.

In nauw overleg en met een kritische kijk op “output” heeft IFBD een reeks trainingen samengebracht en/of ontwikkeld met als doel om Barco op een uiterst efficiënte manier de vele vragen naar opleiding gepast te laten invullen én om dit bovendien zeer vlot administratief te verwerken.   

Evaluaties worden telkens samen met L&D kritisch tegen het licht gehouden en er wordt bijgestuurd daar waar nodig.  Deelnemers gaan met concrete leer-en actiepunten aan de slag: het opzetten, sturen en managen van projecten, het evalueren van de performantie van medewerkers, het beter omgaan met de beperkte beschikbare tijd, het aansturen van on-productief gedrag, het implementeren van strategische beslissingen doorheen de organisatie, het leiden en begeleiden van divisies doorheen turbulente transities … altijd is er iemand met zijn IFBD-actieplan aan het werk om méér resultaten te halen voor zichzelf en voor Barco.

De expertise van IFBD in het opzetten van resultaatgerichte trainingen en workshops heeft ertoe geleid dat de Barco Learning Academy inmiddels is uitgegroeid één van de effectiefste in de sector.

Voor elke training staan de leerdoelstellingen duidelijk beschreven, staat aangegeven voor wie de training is bedoeld en op welk niveau binnen Barco de training het best gevolgd wordt.

Bekijk, bij wijze van voorbeeld, hoe de training “Van Gelijk Hebben Naar Gelijk Krijgen” bij Barco reeds vele malen met impact werd verzorgd.

Wilt u méér weten over dit boeiende traject, neem dan zeker contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om samen met u te zien hoe wij uw leerproject in co-creatie tot een succes kunnen maken.  

Dirk Spillebeen

030 - 799 1011

dirk@afbd.nl


Benieuwd hoe we deze opleiding in uw bedrijf vorm geven?

Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u voor een persoonlijk gesprek.