Terug naar overzicht

Excel van basis tot black belt expert

Rekenbladen zijn ingeburgerd in onze organisaties. De toevloed aan informatie én de groeiende complexiteit ervan, gekoppeld aan de bijna oneindige mogelijkheden van Excel, vraagt vandaag om transparante, gevalideerde én bruikbare spreadsheets.  Maar uw medewerkers moeten vooral leren hoe zij de cijfers het juiste verhaal laten vertellen zodat de juiste beslissingen kunnen genomen worden.

H&M heeft IFBD gevraagd om “prêt à porter” Excel trainingen uit te werken die in-company meermaals kunnen gegeven worden.  In de training “Basis Excel”  leren werknemers hoe Excel werkt en welke functionaliteiten deze biedt.  Op een zeer praktische manier loodst de IFBD-docent de deelnemers doorheen het kluwen aan mogelijkheden en zijn ze in staat om zelfstandig aan de slag te gaan.  In de Excel Advanced leert men hoe boordtabellen kunnen worden opgesteld en hoe ze met de verkregen informatie een betere sturing kunnen geven aan hun afdeling of divisie.

Wilt u méér weten over dit boeiende traject, neem dan zeker contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om samen met u te zien hoe wij uw leerproject in co-creatie tot een succes kunnen maken.  

Dirk Spillebeen

030 - 799 1011

dirk@afbd.nl


Benieuwd hoe we deze opleiding in uw bedrijf vorm geven?

Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u voor een persoonlijk gesprek.