Terug naar overzicht

Masterclass onderhandelen

Als wereldspeler in “document printing solutions” worden de medewerkers van Kyocera dagelijks geconfronteerd met onderhandelingen met klanten, leveranciers, sociale partners en natuurlijk wordt er ook intern een stevig stukje genegotieerd.

Vele onderhandelingen verlopen in een opperbeste sfeer, er is een immens wederzijds vertrouwen en samen doelstellingen realiseren staat met stip als hoogste prioriteit tijdens het onderhandelingsproces.  Helaas is dit niet altijd het geval: één van de partijen aan de onderhandelingstafel speelt het nét iets anders, iets sluwer, iets gedurfder en een pak harder dan verwacht.

Het ruime aanbod van in-company trainingen bij IFBD bestaat onder meer uit de succesvolle training “Masterclass Onderhandelen”.  Deze actiegerichte training, verzorgd door meester-onderhandelaar George van Houtem, geeft deelnemers inzicht in de psychologie van het onderhandelen en leert hen situaties herkennen waarbij de tegenpartij “de trukendoos” opent. Door deze truc te herkennen, kan je er als onderhandelaar uiteraard een pak beter mee omgaan en loop je niet het risico om “via een listig en alledaags zinnetje” een toegeving te doen die helemaal niet nodig was.  Deze training heeft een enorm hoog terugverdien-effect en wordt bij Kyocera zeer regelmatig georganiseerd voor account managers, project managers, business directors …

Wilt u méér weten over dit boeiende traject, neem dan zeker contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om samen met u te zien hoe wij uw leerproject in co-creatie tot een succes kunnen maken.  

Dirk Spillebeen

030 - 799 1011

dirk@afbd.nl


Benieuwd hoe we deze opleiding in uw bedrijf vorm geven?

Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u voor een persoonlijk gesprek.